Bedriftsmassasje

Muscle is an orphan organ. No medical speciality claims it. As a consequence, no medical specialty is concerned with promoting funded research into the muscular causes of pain, and medical students and physical therapists rarely receive adequate primary training in how to recognize and treat myofascial trigger points....


Dr. David Simons

Muskelskjelettplager er vanlig og rammer vel 80 prosent av befolkningen i løpet av et år. Hos et betydelig antall personer resulterer plagene i sykefravær og uførhet. Det anslås at slike plager koster om lag 30 milliarder kroner i året. Andelen av plager og smerter som skriver seg fra muskel og tilhørende sene, er svært høy.


www.arbeidstilsynet.no


Massasje springer ut fra et grunnleggende behov for berøring, og i vår hektiske moderne hverdag er det mange som ikke får dekket dette behovet tilstrekkelig. Berøring og massasje har mange positive effekter på kroppen, både fysisk og psykisk.


Berøring oppleves beroligende og demper stress. Nevrotransmittere som forbindes med velvære og økt stemingsleie frigjøres, og nivåene av stresshormoner reduseres etter massasje. Den psykiske effekten av god massasje skal ikke undervurderes.


Massasjeteknikkene løser opp muskelspenninger og reduserer dermed smerter, stivhet og andre plager som er forårsaket av muskelspenninger. Jevnlig massasjebehandling kan virke forebyggende på stress og muskelspenninger, og bidra til generelt økt velvære. 


Jeg er tilgjengelig for bedriftsmassasje. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale. Kontaktinformasjon finner du under fanen 'Timebestilling' i kolonnen over.

Bedriftsmassasje, Vanse, Farsund

Ellen M. Thorsen

Massør MNMF
Ellen M. Thorsen, Massør MNMF

Kontakt:


Adresse:

Lister Muskelterapi

Kirkegaten 4

Farsund


Telefon:

993 58 690


Epost:

ellen@lister-muskelterapi.no
Åpningstider:


Man:  09:00-17:00

Tirs:    09:00-17:00

Ons:   09:00-17:00

Tors:   09:00-17:00

Fre:     09:00-17:00

Lør:    10:00- 15:00


-eller etter avtale

Behandlinger:


Myofascial release


Dypvevs massasje, Gate Controll Method


Tradisjonell bindevevs behandling


Triggerpunkt
Norges Massasjeforbund